Sursa: reper24.ro

Peste 250 de copii din comuna Cornereva au putut asista zilele trecute la o piesă de teatru, prima adusă în comună în ultimii 15-20 de ani. Acțiunea face parte di  proiectul „Șansă la cultură”, derulat de PES Activists România, al cărui scop îl reprezintă educația culturală a generației viitoare. 

PES Activists are filiale în întreaga tară, iar reprezentantii PES Activists din România se implică în a aduce acest proiect cât mai aproape de generatia tânără. Filiala Caraș-Severin a PES Activists, coordonată de Marius Bălean, a oferit copiilor din Cornereva, dar și celor din satele și cătunele aparținătoare, șansa de a viziona o piesă de teatru și de a se întâlni cu personaje îndrăgite din povești.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul primarului comunei Cornereva, Nicolae N

ovacescu, si a câtorva actori de la Teatrul de Vest din Reșița.

Copiii s-au declarat extrem de încântați de felul în care și-au petrecut timpul liber într-un mod educativ, întâlnind personajele lor preferate din povești. La finalul piesei, copii au fost răsplătiți cu bomboane din partea tinerilor voluntari PES Activists Caraș-Severin”, se arată într-un comunicat de presă la PSD Caraș-Severin.

Tinerii social-democrați cărășeni vor continua astfel de acțiuni și pe viitor.