Despre mine

Născut la 13 martie 1988, mi-am petrecut copilăria la Văliug. Aici am invățat ce înseamnă respectul față de semeni, de natură și care sunt principiile pe care trebuie să le urmez în viață. 

Fire activă, încă din perioada liceului, m-am implicat în activități de voluntariat. Am continuat șirul acțiunilor și în studenție, devenind în anul 2009 Președinte al asociației „Liga Studenților din Universitatea Eftimie Murgu Reșița”. Activitățile desfășurate, atât de voluntariat cât și de organizare a diverselor activități culturale, sportive respectiv educaționale, mi-au dezvoltat spiritul civic, abilitatea de a munci în echipă și m-au determinat să mă implic responsabil în societate. Experiența acumulată în cadrul programului Work and Travel SUA, în anii 2008 și 2010, m-a ajutat să mă adaptez la medii multiculturale și mi-a dezvoltat abilități de comunicare și coordonare datorită metodelor variate de management întâlnite.

Acum sunt tată, experiență care mă determină să îmi doresc o schimbare în bine, un viitor mai bun pentru copiii mei.  Vreau să fiu un exemplu pentru ei, să le ofer o copilărie frumoasă, într-o localitate modernă, europeană.

Educație și formare:

Am urmat cursurile Facultății de Științe Economice și Administrative, specializarea – Administrație Publică în cadrul Universității „Eftimie Murgu” Reșița, în perioada 2006 – 2009. Ulterior, în perioada 2009 – 2011, am urmat cursurile de masterat, specializarea – Managementul Instituțiilor Publice, în cadrul aceleiași universități. Lucrarea de Disertație, intitulată „IMPACTUL DIPLOMATIC DIN PERSPECTIVA CELOR TREI GENERAȚII DE DREPTURI” a fost definitivată la Paris – Universitatea „Ouest Nanterre La Defense”, unde am studiat timp de 6 luni, fiind bursier Erasmus.

Hotărât să acumulez cât mai multe cunoștințe în anumite domenii, am frecventat cursuri de perfecționare în comunicare publică: PUBLIC SPEAKING, RELAȚIILE INSTITUȚIILOR CU MASS – MEDIA, dar și cursuri de perfecționare în LEADERSHIP,  MANAGER DE PROIECTE EUROPENE, EVALUATOR PROIECTE respectiv curs de FORMATOR.

Experiența profesională:

Atras și preocupat de problemele cetățenești, m-am implicat activ în comunitate, din perspectiva funcției de Inspector de specialitate în cadrul primăriei municipiului Reșița, în perioada 2009 – 2012.

Debutul în viața politică a luat naștere din dorința de a candida pentru funcția de Consilier Local în Consiliul Local al municipiului Reșița. În urma voturilor obținute, am avut privilegiul de a deveni, în anul 2012 cel mai tânăr Consilier Local al Consiliului Local Reșița și Președinte al comisiei  Administrație Publică și Respectarea Drepturilor Fundamentale. 

Începând cu luna iunie a anului 2012 am ocupat postul de Director General la postul de televiziune TV Vest Reșița. Principale activități: dezvoltarea programelor TV și extinderea rețelei de acoperire, la 180 de localități din județele Caraț-Severin și Arad, crearea și menținerea parteneriatelor cu diverse insituții, managementul echipei și  promovarea brandului TV Vest Reșița.

În anul 2015, am devenit, prin concurs, Expert Monitorizare Mecanism Integrat în cadrul proiectului european „Start! O viata în siguranță” derulat de Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați – Ministerul Muncii.

La data de 1 august 2016, prin ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș Severin, am fost validat în funcția de Consilier Județean al Consiliului Județean Caraș Severin, cu responsabilități în mai multe societăți din subordine, membru în Comisia  de Amenajare a teritoriului și Urbanism și temporar, membru în Comisia pentru Relații Externe și Integrare Europeană.

În luna septembrie a anului 2016 am început activitatea de Consilier Parlamentar la cabinetul europarlamentarului Victor Negrescu, având ca activitate specială pregătirea aleșilor locali, aflați la primul mandat, în domeniul administrației publice.

În luna august a anului 2017 am ocupat postul de Inspector social în cadrul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție socială.

Începând cu luna octombie a anului 2017 am devenit Comisar șef în cadrul instituției „Garda de Mediu- Comisariatul Județean Caraș-Severin, urmand ca în luna iulie a anului 2018 să devin Directorul Direcției Județene de Sport și Tineret Caraș-Severin.

începând cu luna decembrie a anului 2018 și până în prezent sunt Inspector social în cadrul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție socială.

Experiența politică:

Convins de politica social – democrată, am devenit în anul 2012 Vicepreședinte în Organizația municipală PSD Reșița și mai apoi vicepreședinte în Organizația județeană PSD Caraș Severin.

Începând cu luna mai a anului 2013, am devenit Coordonator PES activists Caraș Severin, prin înființarea acestei structuri județene. Principalele misiuni au fost: crearea și dezvoltarea acestei structuri și totodată reprezentarea județului la nivel național și european.

În 2014, datorită proiectelor desfășurate, dar și a sprijinului echipei, am fost ales Prim – Vicepreședinte  PES activists România.

În 2016, prin ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș Severin, am fost validat în funcția de Consilier Județean al Consiliului Județean Caraș Severin, cu responsabilități în mai multe societăți din subordine, membru în Comisia  de Amenajare a teritoriului și Urbanism și temporar, membru în Comisia pentru Relații Externe și Integrare Europeană. Tot în 2016 am început activitatea de Consilier Parlamentar la cabinetul europarlamentarului Victor Negrescu, având ca activitate specială pregătirea aleșilor locali, aflați la primul mandat, în domeniul administrației publice.