Sursa: reper24.ro

Componența Consiliului Județean Caraș-Severin va fi din nou modificată astăzi, după demisia lui Marius Bălean din funcția de consilier județean. Locul acestuia urmează să fie luat de Petru Pârvulescu, următorul pe lista Partidului Social-Democrat. 

Marius Bălean și-a început cariera politică sub aripa fostului primar al Reșiței, Mihai Stepanescu, al cărui purtător de cuvânt a și fost pentru o scurtă perioadă, înainte de a ajunge în Consiliul Local Reșița. Bălean, care este și președintele PES Activists Caraș-Severin, și-a încercat norocul și la Primăria Văliug, el candidând în vara anului trecut pentru funcția de primar. Șansa nu a fost însă de partea lui, Bălean pierzând alegerile în fața liberalului Sorin Blaga. Nu a rămas însă fără funcție, el fiind înscris și pe lista candidaților la Consiliul Județean Caraș-Severin. După doar un an însă, a luat decizia de a demisiona din forul județean și a ocupa un loc de inspector în cadrul Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Caraș-Severin.

În cadrul ședinței de astăzi a forului județean se va constata încetarea de drept a mandatului de consilier județean al lui Marius Bălean și va fi validat mandatul de consilier județean al lui Petru Pârvulescu.